Despre noi

Faptul că betonul este un material dur și durabil a fost cunoscut de mii de ani. Au fost descoperite urme vechi ale materialului care datează de aproximativ 7000 de ani, iar unele dintre cele mai renumite clădiri din Imperiul Roman, inclusiv Pantheonul, au fost construite din beton. Cu toate acestea, cunoștințele de a face beton au fost uitate.  In secolul al XVII-lea, betonul a fost redescoperit și a devenit din nou unul dintre cele mai comune materiale de construcție din epoca noastră.

Pardoselile industriale sunt supuse uzurii in timp si necesita reconditionare. Reconditionarea pardoselilor industriale, prin  slefuirea betonului reduce costurile pe termen scurt si lung, asigura usurinta la curatare si pastrare, asigura stralucirea si pastreaza suprafata in conditii bune pentru o perioada mai lunga de timp. Cu un proces de tratare chimica suprafata redevine dura si rezistenta la uzura . Fisurile pardoselilor se elimina cu usurinta prin colmatare cu materiale semielastice, care restabilesc proprietatile si imaginea suprafetei.

Echipamente folosite

Mașină de șlefuit cu cap triplu TRI-VARO 500

Această mașina puternică de șlefuit cu trei discuri este alimentata la 220v, cu un consum de 3000w si are turație variabilă și o lățime utilă de lucru de 500 mm fiind o opțiune de top pentru prelucrarea stratului suport. Design ergonomic ii confera o manevrabilitate sporita și se comportă foarte bine în regim de utilizare profesională intensă.
Mașina poate fi folosită la orice lucrare de pregatire a stratului suport ca, de
exemplu:

– șlefuirea și lustruirea tuturor tipurilor de beton
– șlefuirea și nivelarea șapelor
– curățarea resturilor de adezivi
– curățarea resturilor de grunduri și vopsele
– șlefuirea parchetului

Șlefuitor de mână HF 180 Caddy
Se foloseste pentru șlefuirea și lustruirea muchii, colțuri, trepte sau zone
greu accesibile. Tijele cu role se pot extinde și fixa până la înălțimea de 22 cm cu ajutorul blocatoarelor rapide, fără a fi nevoie de nicio unealtă suplimentară. O nivelă cu bulă de aer montată pe placa de ghidaj ajută ca întotdeauna CADDY să lucreze perfect orizontal. Latimea de lucru este de 180 mm.

Extractor de praf Janvac 3800

Extractor Heavy Duty din clasa H. Are o putere de 3x1100w la 220v. Pentru cantități mari de praf fin, care poate fi colectat în saci Longopac sau direct în container. Golirea se face fără dispersarea prafului. Recomandat pentru construcții, pentru firmele de închirieri, pentru aplicații în care se generează cantități mari de praf fin, cu potențial patogen.

Separator  JANVAC

Poate fi utilizat în oricaredin spațiile unde se lucrează cu aspiratoare. Conectat la o mașină de șlefuit, șlefuitor portabil sau pur și simplu cu o talpă de podea montată pe furtun, separatorul JANVAC mărește semnificativ volumul aspirat. Eficiența procesului de separare face ca doar particulele fine de praf să ajungă la extractor. Astfel se economisește timp și se protejează sistemul de filtrare al extractorului.