Servicii

Șlefuire și polisare

Utilizăm metode profesionale de şlefuire şi polisare a betonului, care se operează în mai multe faze cu segmenți diamantați cu griți tot mai mărunți. Fazele cele mai importante ale procedeului sunt: şlefuire, şlefuire fină, impregnare şi polisare. La sfârşitul procedeului suprafaţa va avea un grad ridicat de luciu, estetic şi antiderapant

Reparații rosturi și fisuri

Scopul fiecărei reparații a pardoselii este de a asigura trecerea lină peste suprafața acesteia. Pentru o reparatie de succes luam in calcul sarcina vehiculelor, frecvența și calitatea acestora, temperatura înconjurătoare, timpul care ne stă la dispoziție pentru reparații si lățimea spărturilor.

Mentenanță și curățenie

Utilizăm un sistem revoluționar de curățare realizat cu ajutorul unor paduri ce contin milioane de particule microscopice de diamant. Pardoseala este curățată și polișată mecanic cu ajutorul acestor muncitori minusculi, fără adaos de chimicale.

Pregătire pardoseli

Aparatele de mare putere, printr-o miscare, îndepărtează straturi vechi din pardoseală, evidențiind astfel suprafețele de beton originale, care apoi se pot pregăti pentru primirea noilor tratamente.